Varvet runt

Efter lunch i dag hade jag två saker att välja emellan: fredagsstäda eller gå ut på en promenad, för det hade klarnat och även om det inte var något solsken så fanns solen där någonstans. Valet var lätt!

varvet

Och jag lyckades pricka in 1½ timmes uppehållsväder i alla fall. Mulet var det och regnet hängde i luften, men det har inte blåst i dag och det är jag tacksam över. När jag var nästa hemma igen kom det några regnstänk, men de var väldigt få.

Nu ska jag se hur jag ska fylla på de där 233 kalorierna som jag gjorde av med på min promenad. Man får ju inte gå back! Det börjar bli kaffedags, så jag får väl ta ut en bulle ur frysen. Och du vet väl att om du klickar på de små bilderna så blir de mycket större!

Trevlig eftermiddag!

11 reaktioner till “Varvet runt

 1. Vilket bra val att ta promenaden i stället för att prioritera städningen. Dammråttorna lär inte försvinna 😉 Hoppas du hittade något att fylla på med!

  Kram och ha en fortsatt bra fredag önskas från ett regnigt Skåne.

  1. Det ska nog inte bli några problem med påfyllningen. Jag har en kaka Marabou Frukt o Mandel i kylskåpet. Kram

 2. Här ser det inte ut att bli någon promenad, regnet vräker ner just nu! Så jag behöver inte fylla på några kalorier, tyvärr!
  Må så gott, kramar, Monica

 3. Förståndigt val du gjorde och fina bilder ger du oss. Här har det regnat hela dagen och varit grått. Min lilla vovve tycker det är sovväder.
  Ha en skön kväll.

  1. Här var det som sagt fint ett tag i alla fall, men nu längtar man efter en fin solskensdag.
   Ha det gott själv!

 4. Jag orkade inte få till någon promenad idag. Förresten regnar det av och till här. Får nöja mig med den korta vägen till sjukhuset senare ikväll.
  Kram

 5. Promenad prioriteras alltid före städning av mig, så jag tycker du gjorde ett bra val! En lagom skön promenad … ser både härlig och vårlik ut!
  Kram

Kommentarer är stängda.