Alla delar av dig

Jag skulle kunnat ta mig en promenad i eftermiddags, men så blev det inte. Jag blev sitta med en bok i stället. Jag ska inte avslöja något om innehållet, för själv förstod jag ganska snart upplägget och efter det läste jag nog lite slarvigt bara för att komma till slutet och få se hur det gick för Simon.
Detta är Charlotta von Zweigbergks tredje roman och hennes tionde utgivna bok. Charlotta har arbetat som frilansjournalist i tjugo år och mest skrivit om relationer, porträtt och resor. Hon har haft fast krönikeplats i Dagens nyheter och Aftonbladet. Idag delar hon sin tid mellan lägenheten i Gamla Stan i Stockholm och huset på Gotland. Hon har tre vuxna barn och tre barnbarn.

Sagt om boken:”Skruvat, ljuvligt, viktigt. Inga regler, bara människors lika värde. I alla skepnader, tänk Stephen King. Det gjorde jag!” Lina Forss, författare” Denna berättelse tar upp ett aktuellt ämne på ett oväntat sätt. Charlotta skapar intressanta personer och öden och lockar till både skratt och reflektion. Jag känner doften av solvarma tallbarr medan jag läser och vill inte sluta.” Christina Herrström, dramatiker och Augustnominerad författare.

Det är verkligen en tänkvärd bok, som tar upp ett väldigt viktigt och aktuellt ämne – MOD. Och att den har  ett viss släktskap med Stephen King´s romaner kan jag hålla med om.

6 reaktioner till “Alla delar av dig

 1. Tack för lästips! Ska absolut titta efter boken på biblioteket nästa gång jag går dit. 🙂
  Önskar dig en fin fredag!
  Kram

 2. Nu blev jag nyfiken på den boken! Har läst om författaren och visst var hon på TV i någon intervju nyligen. Jag har precis läst Ann Beskows och hennes dotters bok ”Stigarna”, en mycket tänkvärd bok om förhållandet mellan en mamma och hennes dotter, som är sambo med en annan kvinna och hur det går när dottern får ett barn. Kan rekommendera den boken.
  Grått här idag och regnet skulle komma i eftermiddag…
  Ha en fin fredag, kramar, Monica

 3. Har inte läst någonting av henne, så nu blev jag också nyfiken. Ska se vad de har på bibblan. Hade också tänkt att ta en promenad men så länge det regnar blir jag inne.
  Kram från Ingrid

  1. Det här är faktiskt första boken jag läst av henne. Jag köpte den på bokrean i Visby, mest för att jag skulle ha något med mig därifrån. Kram

Kommentarer är stängda.