Eftermiddagen i Visby

I dag har jag genomlidit årets värsta dag, jag har varit hos tandhygienisten! Det tycker jag är enormt otäckt, för man vet aldrig vad hon hittar på. Den här gången hittade hon ett hål under en gammal lagning, så det blir ett tandläkarbesök också. Tandläkaren är jag dock inte alls så rädd för, så det kommer säkert att gå bra. Jag fick inte tid förrän om sex veckor så det kan jag koppla av ett tag till.

Jag tog bussen till Visby och hade tänkt att jag kanske skulle kunna ta mig en promenad i stan, men det blåste så hemskt kallt, så jag åkte ganska snabbt hem igen, men några bilder från Adelsgatan blev det i alla fall.


Klicka på bilderna så blir de stora och vackra!

Trevlig kväll!

14 reaktioner till “Eftermiddagen i Visby

 1. Härliga foton!
  Jag lovar att vi har lika elaka vindar här också, det ser så bedrägligt vackert och strålande ut men när man öppnar ytterdörren, huuuuuu så otrevligt! 😍

  1. Precis, så är det här också. När man tittar ut ser det helt underbart ut, men fy så otrevligt det är…

 2. Åh, så vackra bilder! Visby är en fantastiskt vacker stad! Roligt att se bilder från stan, när det inte är sommar och fullt av turister!
  Ja, det är inte behagligt att gå till tandhygienisten, men ingenting jag oroar mig för. Eller tandläkaren för den delen! Min storasyster var tandläkare, så jag har varit försökskanin när hon gick sin utbildning…
  Må så gott, kramar, Monica

  1. Visst är Visby vackert. Jag tycker nästan synd om turisterna som bara får se stan sommartid, för då är den inte alls sig lik med alla uteserveringar och allt tingeltangel.
   Kul att veta att du varit försökskanin! Kram

 3. Jag håller helt med dig. Det är nästan behagligare att gå till tandläkaren än till tandhygienisten. Kram

 4. Härligt att du har det gjort för den här gången!
  Så fina bilder från Visby … synd bara att det var så kallt att du inte kunde gå runt lite mer! Jag har bara varit i Visby några timmar en septemberdag för 20-25 år sedan … men jag minns att jag verkligen gillade att gå runt och gärna hade stannat längre.
  Ha en fin tisdag!
  Kram

  1. Då är det verkligen dags för ett nytt besök! Välj vår eller höst, inte mitt i värsta turistrusningen. Kram

Kommentarer är stängda.