Äntligen….

…fick jag se det spännande sista avsnittet på säsong 4 av Hemma igen och alla klarade sig helskinnade, men dramatiskt var det givetvis; med Anna som lämnade Gino och Gino som sålde gården och gav sig av tillsammans med Rose. Regina sitter i tvångströja på mentalsjukhus, men sir Richard, våldtäktsmannen, gaddar ihop sig med en advokat och ska försöka hjälpa Regina om hon blir åtalad för de mord hon begått.  Sarah och George gullar med lille David och  Jack och Caroline verkar vara riktigt lyckliga. Olivia har knutit en vänskapspakt med James och Henry. Harry har hittat en ny kärlek och Elisabeth Bligh heter numera Gordon i efternamn, eftersom hon gift sig med Douglas.  Häng med i det persongalleriet om ni kan!

Och i morgon kommer det första avsnittet av säsong 5.

Och här har det varit en grå och trist dag med regn från och till. Ett trevlig besök av en granne och några telefonsamtal blev avbrott i tristessen och i eftermiddag har jag suttit och  läst färdigt en bok av Karin Gerhardsen,  som jag började på förra veckan. Det som göms i snö heter den och den är riktigt bra och utspelar sig dessutom på Gotland. Det blev lite snabbläsning för jag upptäckte att jag läst den förut.

Trevlig kväll!

12 reaktioner till “Äntligen….

 1. Oj så komplicerat det där lät – möjligen tur att jag inte tittat! Det var väldigt roligt att läsa om din realskoletid f ö, jag är lite yngre, men visst kände vi oss väldigt vuxna!

 2. Ja spänningen var olidlig men det blev ju skapligt bra i alla fall. Nu undrar jag bara om det var sista avsnittet eller om det kommer fler. Det var i alla fall den bästa serien man sett på länge. Här snöar det

 3. Jag har också streamat sista avsnittet idag
  De serien innehåller allt

 4. För en gångs skull, så hoppade jag snabbt över den första delen i ditt inlägg! Jag vill ju inte veta hur det går i ”Hemma igen”, jag har bara kommit till säsong tre…
  Kram i alla fall!
  Monica

  1. Då ligger du efter en hel del, men visst är den spännande.
   Tack för att jag fick en kram trots avslöjandena! ♥

 5. Komplicerad intrig. Har inte sett den serien. Vilken kanal har den gått på? Finns den kanske på play?
  Kram

 6. Jag har inte sett serien men förstår att många tycket den är väldigt bra. Gerhardsens bok läste jag i förra veckan. Bra tyckte jag för jag hade missat den.

  Kram

  1. Det är trevligt att läsa böcker som utspelar sig på Gotland och den här var verkligen lite speciellt upplagd.
   Kram

Kommentarer är stängda.