Vasaloppssöndag

I dag är det en av de få dagar på året som tv:n står på dagtid, för det är verkligen tradition att följa Vasaloppet. I år har åkarna det jobbigt i snö och blåst och det är säkert tufft för det 30-tal gotlänningar som är med. Jag har tittat på sändningen lite då och då, men inte sett till någon av dem.

Här på Gotland är det regn och blåst. Jag ska åka till Visby i eftermiddag tillsammans med Eva och Claudio som kommer och hämtar mig vid ett-tiden. Vi ska på ett årsmöte med föreningen Italiens Vänner Gotland och när det är avklarat ska vi till äldsta barnbarnet Gaetano och besikta hans nya lägenhet. Smörgåstårta är utlovat!

Jag hade ju tänkt mig att jag skulle ta en promenad i Visby, medan Eva rustar i ordning för årsmötet, men med det här vädret blir det nog inte av. Jag får väl försöka göra lite nytta i stället eller också tar jag en titt in på ICA Atterdags och shoppar lite, för den butiken ligger i närheten av lokalen där vi ska vara.

Ha en skön söndag!

8 reaktioner till “Vasaloppssöndag

 1. Jag missade helt att det var Vasaloppet i dag för annars hör det till att se starten. Det låter trevligt med en tur till Visby!

  Ha en fortsatt fin söndag!

 2. Ja, det hör liksom till att TV:n står på när det är Vasaloppet. Jag tittar aldrig på sport på TV, och knappt på Vasaloppet heller, men jag gillar ljudet! När man hör det, då är det VÅR!
  Kramar, Monica

  1. Men visst är det så. När väl vasaloppet är avklarat kan man börja vänta på våren på allvar.
   Kram

 3. Visst har man haft TV´n på – men det är onekligen lite segt att följa Vasaloppet så jag löste korsord under tiden. Men…sen följde ju nästa skidrace; 5-milen som var desto intressantare, så det följde jag. Och ikväll är det MASSOR att se, tur att man kan spela in!:-) Passade bra för idag har jag haft extra ont i ryggen, så jag var bara ut med Santos i morse – i regnet!! 😦
  KRAM/Susie

  1. Jag satt inte pall jag heller, men Eva skulle komma och hämta mig, så det passade bra att sitta och kolla målgången medan jag väntade på henne. Det var ju riktigt spännande.
   Hoppas att ryggen snart blir bättre!
   Kram

 4. Jag missade faktiskt Wasaloppet idag. Jag brukar alltid titta, men jag blev så besviken då det hade koimmit snö i morse. Så jag har smsädat lite i köksskpen. I morgon är det vardag igen s då blir det aktiviteter, skonsamma, som t ex mjukgympa. Ha en skön söndag kväll. Fin blogg du har. Kommenterade tidigare men det gick inte så bra, nu har jag skaffat login till WordPress.

Kommentarer är stängda.