Snuvad på konfekten

Här kommer man hem från Kupan, sätter på tv:n och slår sig ner för att se säsong 4:as sista efterlängtade avsnitt av Hemma igen och så är det skidor i stället.  Tala om att man blir besviken! Hur många timmar skidor sänder SVT egentligen? Man får vänta ändå tills nästa måndag 16.40 innan det visar sig vad Regina ställer till med den här gången.

Vi hade en behaglig eftermiddag på Kupan i alla fall, med lite lagom mycket kunder som alla var trevliga att ha att göra med och Barbro fixade 25 semlor till kvällens årsmöte medan jag skötte kassan. Egentligen borde jag ju gå på årsmötet, men jag känner inte för att ge mig iväg ut igen.

Nu ska jag trösta mig genom att gå och göra en god laxpasta till kvällsmat.

Trevlig kväll!

 

24 reaktioner till “Snuvad på konfekten

 1. Här är en till som blev superbesviken!
  Har laddat och längtat hela dagen för att se vad som händer efter Reginas senaste elakheter. Och så blir det inget förrän nästa måndag. Bara skidåkning! Skandal!!

 2. Ja, jag har ju inte kommit så långt i serien; ska börja på säsong 3 på SvTPlay.
  Det är otroligt, så mycket som händer, precis när man tänker, att nu är det lugnt, så händer något nytt – spänningen hålls vid liv, minsann!
  Visst är det retfullt att sporten får ta så stor plats i TV? Så fort det är ett SM, EM, VM eller något annat sportevenemang, så hoppar dom över ”vanliga” program!
  Hoppas att laxpastan smakade!
  Kramar, Monica

  1. Jag vet ju att många gillar sport och nu när det är skidtävlingar av olika slag. Man hör ständigt folk som pratar om att: ”Nu ska jag hem och se på skidor” och inte missunnar jag dem, men ibland blir man ju sur.
   Laxpastan blev jättegod och den räcker till en lättlunch i morgon också.
   Kram

 3. Jag förstår din frustration. Sport tycks gå före alla andra program. Jag har aldrig hört att ett sportprogram plockats bort för att i stället visa något vettigt. Kram

 4. Typiskt! Ofta så att sporten får ta mer plats än annat – men jag tycker nog inte det är så bra alla gånger. Förstår din besvikelse.
  Kram

 5. Jag skulle nog också känna som du gjorde ang TVn, men en del tycker nog tvärtom.
  Och du nämner ordet semlor, fy vad sugen jag blir,aj,aj.
  Ha en fin dag!

  1. Jag missunnar inte sportälskarna alla sportprogram, men det är mycket av den varan nu.
   Jag önskar dig också en fin dag! Kram

 6. Dom kan väl lägga över sporten på tvåan. Det gör dom ju ibland och vad jag kan se så är det bara gamla repriser där och dom kan man väl ta bort. Sport och sport överallt. Jag blir så förbannad.

 7. De skulle ha en sportkanal i basutbudet. Det finns ganska många som inte har råd med mer än basutbudet, och då är det frustrerande med så mycket sport!

 8. Vi har missat både serien och skidåkningen. Inte kul när man ställer in sig på något och så blir det inte. Däremot har Lennart fått uppgiften att se om vi hittar serien på Svt Play, då du och andras kommenterar väckt nyfikenheten

 9. Är ju ganska förtjust i skidor – på platten, nerför gillar jag inte. Så jag ska alldeles strax titta på dagens löp. Men jag håller med dig, det är egentligen alldeles för mycket sport på TV!
  Det där med laxpasta lät jättegott, men tyvärr äter min envisa gubbe inte pasta alls – det ska vara potatis!!
  KRAM/Susie

 10. Här är en till som blev mäkta besviken!
  Vadå skidor när man väntar sig ännu ett spännande avsnitt av Hemma igen!

Kommentarer är stängda.