Hemma igen

I dag är det väldigt spännande, för det är sista avsnittet av den fjärde säsongen av Hemma igen. Vad kommer att hända med den elaka Regina, ska hon äntligen få sitt straff?

regina
Titta så oskyldig hon ser ut och så är hon ondskan själv!

Som tur är forstätter serien med säsong 5 redan den 4 mars och där har jag sett att Sarah är med, så hon klarar sig i alla fall från Reginas hat och mordförsök.

Medan jag väntar på den spännande upplösningen av säsong 4, ska jag till Kupan och jobba ett pass i eftermiddag. Röda Korset ska ha årsmöte i kväll, så vi har fått i uppdrag att fixa till semlor till möte, så blir det inte så många kunder så har vi att göra i alla fall.

Trevlig tisdag!

12 reaktioner till “Hemma igen

 1. Serien är verkligen spännande, och det är tur att det finns SVTPlay när man inte är hemma. Så sugen jag blev på semla, trots att det bara är 4 dagar sen jag åt en när PRO hade årsmöte. Ha en fin vecka!
  Kram Karin

  1. Och nu kom jag hem för en stund sedan och upptäckte att det var inget program i kväll, för det är som vanligt skidor, skidor, skidor…..
   Man får tåla sig!
   Kram

 2. Har tyvärr inte sett ett enda avsnitt – hinner inte med att se alla serier. Tycker det varit många som jag velat sett men missat!
  Just nu håller jag på att göra middasmat; Janssons Frestelse. Blev riktigt förvånad när Rolle tyckte det var OK, förr var han inte speciellt förtjust i det. Och det kanske inte är riktig middagsmat, mer vickning – men jag vill se skidorna 14.30 och vet inte hur länge dom håller på. Då är det skönt med nåt som står färdigt i ugnen….. 🙂
  KRAM/Susie

  1. Nu blev jag verkligen akut sugen på Jansson. Konstigt nog pratade vi om just det på Kupan i dag och var rörande eniga om att det är gott.
   Kram

 3. Nä den serien vill man inte missa. Vi brukar inte vänta tills den går på TV, utan titta mitt på dan på STV Play.
  Kram/Kicki

Kommentarer är stängda.