Nu ska vi spela bingo

Solen lyste så vackert i morse när jag vaknade, men nu är det mulet igen. Det verkar vara varannandagsväder. Mitt sovrumsfönster vetter åt öster, så nu är det snart dags att ta ner de tunna gardiner jag har där på vintern och sätta upp de täta mörka sommargardinerna. När jag fäller ner persiennerna kikar solen in genom alla hål och sprickor och det stör min sköna morgonslummer, men drar jag för gardinerna också, så blir jag inte så störd.

IMAG0089
Gårdagens bild på vintergäck

I eftermiddag väntar ett månadsmöte med SPF och i dag ska vi spela bingo. Det har vi aldrig gjort förut, så det ska bli spännande att se hur många som låter sig lockas till Skolgården i Fröjel i dag. De flesta har väl spelat bingo någon gång, men det kan ju vara ett trevligt alternativ till lotterierna som vi annars har varenda gång vi träffas.

Glad Pussldag!

Pussldagen kan handla om att lägga pussel men annars finns det en massa tidskrävande småsysslor som skulle ha varit gjorda för länge sedan. Tänk så skönt att det äntligen blev gjort!

12 reaktioner till “Nu ska vi spela bingo

 1. Bingo har jag bara spelat någon enstaka gång men hoppas att du har turen på din sida i dag.

  Även om solen är välkommen så är det irriterande när strålarna tittar in i sovrummet. Våra persienner har tyvärr några retfulla glipor.

  Kram och ha en bra start på veckan!

  1. Jag har spelat bingo någon enstaka gång och tycker väl inte att det är så roligt kanske, men en del verkar ju uppskatta det, så vi får väl se hur det går.
   Kram

 2. Här har det varit storm hela natten och jag har precis varit ut och hämtat omkringflygna grejor som finns överallt i skogen, snöskyfflar, gamla julgranen och alla fågelmatare ligger spridda överallt men husen har klarat sig och inga träd har blåst ner vad jag kan se. Härlig är du Ingrid som förstått att man ska ha tunna gardiner på vintern så man släpper in allt ljus man kan få. De flesta gör tvärt om. Samma med kläder. Svarta kläder på vintern så man inte syns i mörkret. Konstig tanke.

  1. Jag har tänkt på dig må du tro, när jag sett på tv att det skulle bli hårda vindar hos er. tur att det inte har fallit ner några träd i alla fall.
   Vi är inte konsekventa alla gånger minsan….
   kram

 3. För många år sen så spelade jag, min moster och min mamma bingo en gång varannan vecka. Det var jättetrevligt – alltså vi tjejer hade kul även om vi inte vann speciellt ofta. Men till slut vann jag storvinsten vilket var ett presentkort på 1000:- på Fritidsresor. Så det slutade med att Rolle och jag åkte till Pollensa på norra Mallorca en vecka (det räckte pengarna till, så du förstår att det var länge sen *fniss*) och sen fortsatte vi att åka dit massor med gånger. Men vi slutade att spela…..
  KRAM/Susie

  1. Så trevligt det låter! Här lär det inte bli några så stora vinster. Vi vill bara testa hur stort intresset är och hur vi kan få det att funka.
   Kram

 4. Så fin header! Härligt nu när solen går upp allt tidigare, men inte så kul med solstrålar i ögonen när man vill fortsätta slumra en stund till. Vi har en mörkblå rullgardin som håller rummet alldeles mörkt trots österläge, men jag vaknar ändå före fem varje morgon …
  Lycka till på bingon!
  Kram

  1. Ja, solen är härligt, men på sommarmorgnarna kan den vara lite påfrestande.
   Tack, men det blev ingen bingovinst för mig.
   Kram

 5. Bingolotter har vi köpt EN gång när barnen var små och bodde hemma, men ingen av oss tyckte att det var roligt, så det blev inte mer! Skulle nog uppskattat det mera idag, tror jag…
  Hoppas att du vinner något fint idag!
  Kram, Monica

  1. Inte vann jag någonting, men jag tror att medlemmarna tyckte att det var roligt i stället för de vanliga lotterierna.
   Kram

Kommentarer är stängda.