Det gick inte bra för mig….

…i dag! Inte en enda vinst blev det, men man kan ju inte ha tur alla gånger. Men det var en trevlig eftermiddag och vi var drygt 40 stycken som samlades i Skolgården.

IMAG9817
Skolgården är byggnaden till höger om Stigluckan

När vi skiljdes åt gick jag och tittade till Åkes grav, för Skolgården, som tidigare varit Fröjels folskola ligger precis nedanför kyrkan och kyrkogården, så det var bara att gå tvärs över vägen och ta trappan uppför backen.

IMAG0105
Efter drygt 2 veckor är rosorna ännu så här pass fina. Inte nändes jag ta bort dem i dag.

Trevlig måndagskväll!

20 reaktioner till “Det gick inte bra för mig….

 1. Det var ju synd att det inte blev någon vinst, men huvudsaken är ju att du hade roligt!
  Det var ju otroligt, så fina rosorna är fortfarande! Det måste ha varit precis lagom varmt/kallt!
  Ha en skön kväll, kram, Monica

 2. Man kan inte vinna alltid! Viktigast var att ni fick en trevlig eftermiddag även om en liten vinst alltid piggar upp. Det var verkligen tacksamma rosor det!

  Kram och ha en bod kväll!

 3. Tur att det var trevligt när du nu inte vann något! Jag hade inte heller brytt mig för jag tillhör kategorin som älskar att spela och leka, men jag bryr mig aldrig om jag vinner eller inte. Men jag hade en gång en väninna som kunde bluffa sig vinster i kortspel mot sin son som då var 10-11 år. Hemskt! Men det var fler fel på henne så vi umgås inte sen många år tillbaka!
  KRAM/Susie
  .

  1. Vi är alla olika. Min pappa var en dålig vinnare och en dålig förlorare. Vann hann jublande han högt och förlorade han blev han sur. Jag bryr mig inte så mycket….
   Kram

 4. Blommor mår ju bättre i kyla än i värme så det är väl därför de har hållit sig så fina. Det har ju inte varit så väldigt kallt på nätterna heller. Jag vinner sällan på lotteri men det gör inget för jag har tillräckligt med onödiga saker hemma ändå. Men pengarna går ju till välgörande ändamål så det spelar ju ingen roll om man vinner. Kram från Ingrid

  1. Vi har dock haft -8º någon natt, så nog är det märkligt att rosorna klarat sig så bra. I vår förening ska lotterier och i det här fallet bingon betala för lokalhyran, för vi har ingen egen lokal. Kram

 5. Nästa gång är det kanske din tur att vinna – huvudsaken är ju ändå att man har lite trevligt 🙂
  Så fina blommor – såklart ville du inte kasta dem än …
  Kram

 6. Tråkigt att du inte vann något. Inte heller jag vann något den här gången i vinlotteriet jag är med i.
  Rosorna är ju fortfarande riktigt fina. Jag måste erkänna att jag alltid trott att rosor och vinter inte fungerade. Tack för att du lärt mig!
  Ha en fin måndagskväll, det lilla som är kvar av den!
  Kram

  1. Rosor är det bästa man kan sätta på graven vintertid. De tål en hel del kyla.
   Hoppas att du också haft en fin kväll. Nu börjar det bli dags för sängen.
   Kram

 7. Det viktiga är ju gemenskapen. Jag vann inget i lördags heller. Jag vinner nästan aldrig. Jo, jag tar lotter, fast inte så många.
  Kram!

 8. Det är ju alltid trevligt att få någon liten vinst, fast det är sällan den blir så stor, men det viktigaste är ju att ha roligt.
  Det var otroligt så fina rosorna står, fortfarande och fast det har varit lite si och så med vädret. Förstår att de fick sitta kvar, det är så vackert.
  Ha det bra och kram till dig.

 9. Synd att det inte blev nån bingovinst, men en trevlig eftermiddag kan också duga.
  Fantastiskt att rosorna står så fina än.
  Kram Kicki

Kommentarer är stängda.