Veckans Fototriss – Solo

Nu är jag hemma igen efter en härlig promenad. Sol och nästan +10º, det är ju helt osannolikt med ett sådant väder i februari och jag var ingalunda solo ute på samhället. Det var massor av folk som kommit på samma idé som jag och det var hela familjer med ungar och hundar och barnvagnar. Riktigt kul att se faktiskt.

Veckans tema i Fototriss är alltså Solo och det var ju inte så svårt att hitta något att illustrera det ordet med. Jag hade ju kunnat ta en selfie till exempel, men sällan ser jag så knasig ut som när jag har försökt mig på det, så det ska jag bespara er.

Den här skatan satt helt solo i björktoppen. Den väntade kanske på en partner, för nu ser man dom oftast två och två.
Parkeringen utanför ICA var helt tom på bilar, förutom en som stod där helt solo.

När jag kom hem fixade jag den tredje och sista bilden, en liten krokus som står där alldeles solo i min rabatt. Hoppas att den snart får sällskap av flera.

Egentligen hade jag en annan aspirant till den tredje bilden, en nyckelpiga, som jag fick se på en buske när jag gick hem genom skogen, men den smet iväg och jag kunde inte hitta den igen. Ett fint vårtecken tycker jag att det var i alla fall!

Ha en fin fortsättning på dagen!

#fototriss_solo

18 reaktioner till “Veckans Fototriss – Solo

 1. En härlig vårdag och en fin tolkning! Vi har nog lika fint vårväder här, men inte riktigt så varmt, bara +8 mitt på dagen 🙂
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram

 2. Här har det också varit rena våren idag med nästan lika många plusgrader som hos dig.
  Men några vårblommor har jag inte sett till, men jag tror nog att snödroppar kan finnas intill någon solig husvägg.
  Kram/Kicki

  1. Ni har ju haft så mycket snö, så det är inte att undra på att det inte finns några blommor. Här har vi haft barmark länge nu.
   Kram

 3. Jätte bra tolkning! Jag brukar alltid komma på tolkningarna efteråt!! Inte så bra…..
  Jag har nu lärt mig en del om det här med att spara och ta bort dubbla inlägg, så det går åt rätt håll. Men nånting att klicka på för att spara, det har jag inte utan får gå in på ”my site” och då sparas det tydligen.
  KRAM/Susie

  1. Det var ju konstigt. Om jag använder den nya editorn och börjar skriva på ett inlägg dyker det upp Spara i listen ovanför inlägget och om jag använder den gamla så finns Spar utkast uppe till höger.
   Det är mycket med det här, men vi lär oss efterhand och ger oss inte, heller hur!
   Kram

 4. Fin tolkning av ordet solo. Ni har vår, det har inte vi här riktigt än, även om vi länge haft gröna gräsmattor.
  Måndagskram!

 5. Vad roligt med en lite fotograferings utmaning. Jag saknar så att fotografera, det blir inte att jag gör det lika mycket när det är vinter som på sommaren

 6. Bilden på skatan i trädtoppen är verkligen bra!
  Det är alltid lite frestande att hänga med på sådana utmaningar, men jag tröttnar alltid efter ett par gånger, så det får vara.
  Vilken vår vi har – peppar, peppar, ta i trä…
  Kram, Monica

  1. Jag har haft större uthållighet än nu, för nu tröttnar jag rätt fort. Jag var bland annat med både i Fototriss och Efit i flera år. Men till slut tyckte jag att det var svårt att variera sig.
   Kram

Kommentarer är stängda.