Slöseri med utrymme

Gårdagen på Kupan var inte rolig, för vi hade så få kunder och då går tiden långsamt. Det var första gången jag jobbat en fredagseftermiddag och jag kommer nog att undvika dem i fortsättningen. Kvällen blev dock trevlig i sällskap med På Spåret och Brottskod försvunnen. Skavlan såg jag bara början på och blev lite nostalgisk när jag fick se Börje Salming. Tänk så mycket ishockey vi såg förr i tiden. Åke var ju gammal ishockespelare och Börje Salming var en stor favorit.

Åke (i mitten) i aktion på Klinterinken någon gång på 50-talet. Där var det inte tal om någon hjälm minsann. Är man en tuffing så är man!

Det är grått och trist i dag och i natt kom det lite snö, som har töat bort nu. Jag hoppas att SMHI har rätt när det gäller söndagsprognosen; +8º och solsken låter väl härligt!

Så här kan det också se ut den 23 februari. Jag föredrar barmarken även om det kan vara vackert med snö. Just nu är det mesta grått!

Det kanske inte är någon som har reagerat på det, men jag har bytt tema, för jag gillade inte att texten hamnade som en smal spalt mitt på sidan och alla bilder blev så små. Rubriken var snygg och hela layouten lite elegantare än den här, men det blev ett slöseri med utrymme och onödigt scrollande. Den här kommer jag nog att trivas bättre med och jag hoppas att mina läsare tycker likadant.

I förmiddags kom Eva på en lördagsvisit och vi satt i köket och pratade ett bra tag innan hon for iväg igen får att åka och handla. Själv klarade jag av min helgshopping igår eftermiddag när jag kom från Kupan, så i dag behöver jag inte ut. I stället satte jag mig vid datorn och jobbade lite för bostadsrättsföreningens räkning. Vi har funderingar på att gå över till Gemensam El och det kräver en hel del förberedelser.

 

Trevlig lördag!

10 reaktioner till “Slöseri med utrymme

  1. Visst är det forsythia. Nu tar det ungefär en vecka att driva fram dem. Jag brukar annars göra det till påsk, men den är så sen i år, så jag kunde inte vänta.

 1. Hade du inte nämnt det, så hade jag nog inte tänkt på det, men jag reagerade på att inläggets rubrik inte syntes på headern som förut. Det blev bra i alla fall och det är viktigt att man får bilderna som man vill ha dem.
  Nu räcker det med snö!
  Ha en fin söndag!
  Kram

  1. Här är det en solig och fin söndag, så jag ska ut om en stund. Få se om jag kan få någon inspiration till ett inlägg. Kram

 2. Jag tycker det är bra att alla har hjälm nu, för det hände många farliga helt onödiga olyckor förr. Idag är det ännu en fin dag här, så jag ska ut i trädgården ett tag. Kram

 3. Ja, tänk så mycket hockey man så förr! Nu tittar jag ytterst sällan. Temat är bra tycker jag och man får prova sig fram!

  Kram

 4. Så stilig din Åke såg ut i ishockeymundering! Där klappade ditt hjärta lite extra, kan jag tro!
  Vi har ju varit i Stockholm över helgen och där var också nästan barmark och 6-7 grader varmt. Och här är sol och 9 grader varmt nu! Så skönt!
  ha det så bra, kram, Monica

  1. Han var ju äldre än jag, så när vi var barn var vi och såg på ishockey tillsammans med pappa och då var Åke redan med och spelade. Inte kunde jag drömma om att jag skulle gifta mig med honom. ♥

Kommentarer är stängda.