Vårkänslorna kom av sig

Brr… så ruggigt det har varit i dag! Det har varit kallt och förmiddags yrde det till och med lite snö i luften och det har blåst som vanligt. Jag höll mig inne och ”daterade” och så hade jag ett protokoll att  skriva från gårdagens styrelsemöte och när jag varit och lämnat av det för justering var det nästan lunch.

När klockan närmade sig två kände jag att jag måste få komma ut ett tag i alla fall, så då tog jag en promenad ner till Kupan, där mötesplatsen var öppen som vanligt på torsdagarna. Vi var rätt många där i dag, så det blev ett par trevliga timmar med fika och mycket prat.

IMAG0090
På vägen mötte jag de här två katterna. De bor här på Odvalds och är väldigt skygga.

Trevlig torsdagskväll!

20 reaktioner till “Vårkänslorna kom av sig

 1. Åh, de där kissarna tillhör en vän till mig. Tror det är mor och son. Sonen var tilltänkt att bli pappa här vid Hägsarve men sen smet ju Signe ut med Söderbergs båns.
  Nu är Signe i grosess igen. Den här gången med min egen avelshanne som jag köpt. Ska bli så roligt med småttingar igen. Vi längtar!

  1. Jag kan tänka mig att du känner matte. Hoppas att det går bra med Signe. Det är trevligt att följa dina katter på facebook. ♥

 2. Ja, idag har vi haft ett av alla väderbakslag som vi ska ta oss igenom innan det blir vår på allvar. Burrigt …
  Vilka snöbollar till katter du träffade på där 🙂

  Hur trivs du med den nya bloggen?
  Kram

  1. Jag trivs ganska bra med den. Den har sina fördelar och den har sina brister, men det är alltid kul att testa något nytt.
   Kram

  1. Jag har sett på tv att det varit riktigt besvärligt på sina håll, så jag är väldigt tacksam att vi sluppit så lindrigt undan i dag. ♥♥

 3. Så du fick också lite snö … hoppas du får en solig dag idag istället. Här är en kall morgon, men himlen ser lovande ut.
  Så fina katter du träffade – som gjorda av snö 🙂
  Ha en fin fredag!
  Kram

 4. Vilka små söta katter! Ibland önskar jag att vi inte hade så nära till landsvägen utanför, då skulle vi ha katt också. Men jag tror inte att Santos skulle gilla det! Och hans känslor går före allt annat…..
  KRAM/Susie

  1. Katter är duktiga på att lära sig trafikreglerna. Vi har nästan inte fått några katter överkörda trots det utsatta läget vid Stenstugu. Det har gått sämre för hundarna.
   Hoppas att Santos mår bättre igen?
   Kram

 5. Helt vita katter är väl inte så vanligt? Är det någon som äger dem eller de springer runt i området? Här hos mig har det inte synts till så många katter de sista åren. Min granne föder upp siameskatter, men de är naturligtvis aldrig ute själv och springer. Kram

  1. Nej, de bor här, men är ute för det mesta. Vi har en vit katt till, en stor svanslös elaking. Lille Fridolf är jätterädd för den när den kommer smygande. Kram

 6. I dag har vi betydligt kallare och bara en plusgrad. Annat än gårdagens 8 men än kan vi nog inte begära att våren ska ha kopplat greppet. Här skiner i alla fall solen igen!

  Kram och ha en fin fredag!

 7. Här har vi fortfarande mildväder och idag strålar solen igen!
  Vilka söta katter du mötte och du känner dom tydligen redan!
  Ha en riktigt fin helg, själva flyger vi strax till Stockholm för besök hos yngsta dottern!
  Kramar, Monica

 8. Vilka fina, vita, kissekatter! Här var det vitt ute igår. Idag är det sol och jag hör takdroppet genom köksdörren. Har städat rummet och sitter i köket och väntar på att det ska bli dags att gå till tåget.
  Kram

  1. De här katterna är väldigt vackra faktiskt.
   Hoppas att tåget gick i tid, det brukar ju vara lite si och så med det.
   Kram

Kommentarer är stängda.