Man får nästan vårkänslor!

Solen flödar in i vardagsrummet och jag som trodde att jag hade det städat och fint har gått en vända med dammtrasan i dag också. Vardagsrumsfönsterna ser förfärliga ut, så jag ska nog ta och ge dem en omgång på utsidan. Det blåser, men det är hela +5º, så det ska nog inte vara några problem att putsa av dem.

Sen har jag en ambition att ta hand om de här julgrupperna, för nu har de gjort sitt tycker jag. Det går säkert att plantera om några av krukväxterna. Gör jag det inte i dag, får det bli i morgon.

Åren går i rasande fart och i dag är det sju år sedan Åke lämnade mig, så igår när jag var på Konsum, köpte jag oss en fredagsbukett med vackra rosor. Hälften åkte jag upp till graven med och den andra hälften får vi njuta av här hemma.

Det upplägget hade Åke gillat!

Förra året den här tiden var jag i Puerto de la Cruz. Det var tre härliga veckor, även om vädret var lite lynnigt där också. Just den 8 februari är rubriken på den dagens inlägg: Bikini på i 10 minuter.  Men vilka härliga promenader jag gjorde och så mycket vackert jag fick se!

Jag hade bokat mig en resa till den här vintern också, men på något sätt tar det emot och jag har bokat av den. Få se om reslusten infinner sig igen, annars får det vara.

Det var någon som sa, att när det känns besvärligare än roligt, ska man hålla sig hemma. Fast det kanske blir en tur till hösten i stället. Man kan åka till flera destinationer från Visby nu och i höst går det att resa härifrån till bland annat  Sicilien. Den blir nog svårt att motstå. 😉

Nu försvann solen (och vårkänslorna).

Trevlig fredag!

8 reaktioner till “Man får nästan vårkänslor!

  1. Så praktiskt med många flygavgångar på nära håll. Jag önskar att Ängelholms flygplats fick åtminstone en tur till Luxemburg. Kram

  2. Ja, den låga vårsolen är avslöjande för minsta lilla dammkorn eller fläck! Man får blunda…Jag ska också sätta om lite blommor idag har jag tänkt. Måste bara få hem lite blomjord först! Här är grått idag också, men det regnar åtminstone inte som igår.Så mysigt att du köper blommor till ER! Det gillar jag!Angående resa, så förstår jag precis. Vi brukar ju åka på en höstresa varje år, men den här hösten har jag verkligen inte känt för det. Men nu känner jag mig mycket bättre, så nu ska jag börja titta på resor igen. Men jag har blivit bekväm och vill helst åka från Malmö och det begränsar utbudet. Och är dyrare än från Köpenhamn!Om du funderar på resa, kan jag verkligen rekommendera norra Kreta, jag vet att det går resor från Visby dit!Ha en fin fredag, kram, Monica

  3. Minnen av nära och kära kommer och går.Ibland oftare, ibland mer sällan, men de finns alltid där.Nog var det lika bra att du avbokade din resa, för det ska väl vara med glädje och förväntan som man ser fram emot den.Förresten kanske det blir Gotland för oss i år igen, det beror till stor del på hur det blir med valpar till våren.Kram/Kicki

  4. Ska man resa ska det kännas bra för annars är det risk för att det inte blir så lyckad som man hoppades på. Sicilien lite senare tycker jag låter som ett alldeles utmärkt alternativ!Kram och god fredagskväll!

  5. Vårsolen brukar vara väldigt avslöjande….när det gäller fönster och städning. Jag vet att när vi kommer hem finns det mycket att göra. När det gäller resor så är vi ju mycket ute och reser med vår husbil, just nu i Spanien. Sicilien kan jag verkligen rekommendera, där finns så mycket spännande att titta på. Vi har åkt runt hela ön och kors och tvärs, finns på min blogg. Reslusten kommer säkert tillbaka. Ha de gott!

Kommentarer är stängda.