Fem en fredag v 5 – Aldrig säga aldrig

Så skönt att januari är slut och att februari tar vid. Det känns som ännu ett steg mot våren, även om det ser nog så vintrigt ut när man tittar ut genom fönstret. I dag håller jag mig inne!

1 februari 2017

Dagens tema i Fem en fredag som elisamatilda valt den här veckan är Aldrig säga aldrig. Fler som grubblat över de här frågorna hittar du bland kommentarerna i elisamatildas inlägg.

1. Vad är något du aldrig vill uppleva? 
Det finns ju jättemycket som jag aldrig vill uppleva, men jag tror nog att det allra värsta  vore om det hände mina barn eller barnbarn någonting allvarligt. Jag vill absolut aldrig behöva uppleva att begrava någo  av dem..

2. Vilken är en plats du tror du aldrig kommer att besöka?
Moder jord är stor, men för att gardera mig så väljer jag månen, den är jag övertygad om att jag aldrig kommer att besöka.

3. Vad är något som aldrig funnits i ditt liv? 
Det har aldrig funnits arbetslöshet i mitt liv och det är jag tacksam över. Och jag säger som en nu avliden släkting: ”När livet är som bäst, är det arbete och möda”. Därmed inte sagt att jag har haft det speciellt mödosamt, men jag har varit sysselsatt.

4. Vad är något du aldrig har sagt?
Jag har aldrig beskyllt någon för att vara en dumskalle. (Även om jag kanske tänkt tanken)

5. Finns det något du aldrig kommer säga aldrig till? 
Det finns ju hur mycket som helst; en god chokladbit, inbjudan till en middag, erbjudande om att följa med på en teater eller revy mm mm.

Trevlig fortsättning på dagen! 

8 reaktioner till “Fem en fredag v 5 – Aldrig säga aldrig

  1. Vilka ovanliga tänkvärda frågor! Man är inte så van att svara på ALDRIG.Fråga nr 1 är väldigt lätt att svara på, för jag tänker detsamma.Resterande får jag nog fundera över.Här snöar det, alldeles för sen vinter.Fredagskram!

  2. På fråga ett hade jag svarat exakt samma som du, barn och barnbarn är ju det käraste man har.Håller också med om att det är skönt att januari är slut och att vi är inne i sista vintermånaden. Jag längtar tills jag kan gå ut och jobba lite i trädgården…Ha en skön weekend, kramar, Monica

  3. Hej Ingrid på Gotland. Håller med dig att jag aldrig heller varit sysslolös, snarare tvärtom med långa arbetsdagar sju dar i veckan i många år. Dottern klagade idag över att det är mycket sämre väder på helgerna (stämmer säkert) o i veckorna när det är fint har hon inte möjlighet att komma ut och fota i naturen. Jag bad henne vänta en sisådär 20-30 år….hon blev inte ett dugg gladare för det! Ha en trevlig helg

  4. Mina svar kunde vara ungefär som dina, men eftersom jag inte är lika vänlig som du så har jag säkert kallat nån för dumskalle.Kram/Kicki

  5. Jag är inte ett dugg förvånad att döden blev ett så vanligt svar på första frågan. 🙂 Det var ett bra citat av din släkting. Tror vi människor mår bäst av att göra saker.

Kommentarer är stängda.