Det har snöat i natt….

…och när jag druckit mitt morgonkaffe tog jag på mig och gick ut och skottade uppfarten. Det var jätteskönt ute! Solsken, ett par minusgrader och nästan stilla. Vilken skillnad mot gårdagens oväder. När jag skottat färdigt klädde jag mig lite ordentligare och gick ut på en Klinterunda.

Det var ett idealiskt underlag för den här typen av broddar. De fungerar som bäst när det är snö eller isigt underlag

Yngsjöbrodden är behändiga att ta av och på. Jag brukar vara försedd med en plastpåse som jag kan lägga dem i när jag ska gå in i en affär, för med de här taggarna är det helt uteslutet att ha dem på inomhus.

Jag har andra broddar också, som jag köpt på Apoteket, men dem litar jag inte på och absolut inte om det är isigt. Då är Yngsjöbrodden bäst trots att den bara sitter under fotbladet!

Det är inte så mycket vatten i Robbjensån som det borde vara den här årstiden
Undrar vems cykeln är? Den har stått där ett tag nu.
Det är lugnt och stilla på Donnersgatan som vanligt
Jag undrar vad det ska bli i de här lokalerna, som stått tomma i över ett år nu
Nästan hemma

Det var verkligen en skön promenad och jag kände mig mycket lättare till sinnes när jag kom hem, än när jag gav mig iväg. Det är trist när man blir sittande inomhus en hel dag, som det blev igår. Man kan läsa och lösa korsord och så se på tv förstås, men det blir lite andefattigt.

Trevlig torsdag!

8 reaktioner till “Det har snöat i natt….

  1. Yngsjöbrodden har funnits ganska så länge och det finns säkert en anledning till det. Jag vet att min mamma testade en annan sort i plast men de satt inte bra på alla skor och var inte så effektiva. Skönt att stormen har bedarrat även hos er.Kram och god torsdag!

  2. Ja, promenader piggar alltid upp och man känner sig ju så \”nyttig\” när man kommer in igen! Här är det mycket kallare idag, men fortfarande ett par plusgrader och ingen snö. Det ser så rofyllt ut på dina bilder och det blir ju mycket tystare när det ligger snö!Jag har broddar, men ska nog ta och titta på Yngsjöbrodden, om du säger att den är så bra! Tack för tipset!Må så gott, kram, Monica

  3. Så härligt med lite snö! Det har visserligen varit minusgrader hela dagen men grönt utanför husknuten. Det märks att det blivit vardag, gödselkörning hela dagen från stora bondgården, granne med oss.Kram Inger

Kommentarer är stängda.