Bohemian Raphsody – Borttappat

Visst var filmen bra! Men som vanligt när det gäller filmer om musiker, så blir det väldigt mycket musiksnuttar. Man sitter hela tiden och längtar efter att få höra en hel låt, så slutet av filmen som skildrade Live Aid-galan 1985 kom som en ren befrielsen och så den ”riktiga” Freddie Mercury förstås, medan eftertexterna rullade.

Igår kväll när jag skulle gå iväg till Rondo fick jag se att det hade kommit någon typ av nederbörd och dessutom hade det fryst på, så det var fruktansvärt halt. Jag tassade iväg, väldigt försiktigt längs vägkanten för att undvika att halka.

I dag är det soligt och fint igen, men det är halt på vägarna och Radio Gotland rapporterar att det varit ett par olyckor, men ingenting allvarligt.

Fridolf är här hos mig i dag igen.

I dag hämtade jag honom och körde direkt hit till Odvalds, för jag ville inte ut och gå på de hala osandade vägarna,  men nu har vi varit ute på en promenad i Valleskogen och det var hur skönt som helst. Fridolf fick gå lös en liten stund, men så kom det en cyklist med en fransk bulldogg och då stack han iväg för att hälsa på dem och att jag skrek STANNA brydde han sig inte alls om. Som tur var gick mötet bra, men efter det blev det koppel på.

Här är vi strax framme vi Gotlandshems Odvaldsområde.

Ungefär när vi hunnit hit upptäckte jag att jag tappat en bajspåse. Jag, som tidigare ondgjort mig i bloggen över hundägare som plockar upp hundbajsen, men sedan kastar in påsen med sitt innehåll i en buske, har alltså slarvat bort en svart påse med en liten hundkorv i. Gå tillbaka och leta reda på den? Nej, så energiskt är jag faktiskt inte, för den producerades alldeles i början på vår promenad. Hittar du en bajspåse på Barkan, så är den alltså inte kastad, utan tappad. Vi kan kanske ta samma tur i morgon och se om den ligger kvar?

Trevlig måndag!

10 reaktioner till “Bohemian Raphsody – Borttappat

  1. Ja, så det kan gå, med bajspåsar. Ibland har saker och ting sin förklaring.Ja, akta dig för halkan och så säger jag till mig själv också. Nu tycker jag att jag ramlat färdigt!Måndagskram!

  2. Jag är livrädd för halkan och det väl att man får ännu lättare att dratta omkull när man tassar fram med stela ben.Kram

  3. Visst var filmen bra! När det är halt gäller det att välja promenadvägarna med omsorg för bryta något vill man inte. Då är det nog lugnast att ha Fridolf kopplad ;-)Kram och god kväll!

  4. Jag känner också att det är bäst att ha honom kopplad. Det var annat med Ludde, han var busig, men ändå mera väluppfostrad. Honom hade jag alltid lös när vi gick där det inte fanns någon trafik.Ha en god kväll själv ♥

  5. Ja, det är inte roligt att gå på hala vägar! Jag tassar också på i vägkanten när det är halt, men vi har bara en kort bit till strandskogen och stranden, och där är det alltid \”sandat\”! Mörkret och halkan är det värsta med vintern i mitt tycke.Fridolfs matte och husse har verkligen tur som har dig, som kan ta hand om Fridolf på dagarna!Må så gott, kram, Monica

  6. Går du samma väg idag, hittar du säkert det du tappade för det är väl tveksamt om någon velat ta upp den….med tanke på att så många slänger liknande saker. Att gå på hala trottoarer är ett elände. jag hoppas kommunen här blir bättre på att sanda än i fjor. Kram

  7. Här nere är folk dåliga på att ta upp bajset efter sina hundar.Men en del gör och sen kastar påsen under någon buske. En del buskar har små högar av bajspåsar under sig. Trist.

Kommentarer är stängda.