Det var tur…

…att jag inte åt någon lunch innan jag gick till Röda Korsets Afternoontea på Kupan. Jag orkade ändå inte äta av alla sorter.

Klickbar bild

Bakom faten med sandwichar döljer sig en skål med varma nygräddade scones, som serverades med lemoncurd och vispgrädde.

Och den där skålen i förgrunden med hembakat knäckebröd kunde jag nästan inte slita mig ifrån, men det var väldigt gott alltihop!

Det var rätt mycket folk, som samlades kring borden, men det hade kunnat vara flera. Klinteborna är lite dåliga på att lämna stugvärmen, eller också hade budskapet om evenemanget inte gått fram.

Jag sov väldigt gott i morse, så jag kom upp ganska sent, men vad gör det. Det är ju ingen som märker det och vädret i dag har inte varit  speciellt lockande. När jag gick hem från Kupan for det någonting obestämt i luften. Inte kan det väl vara snö? Det är ju nästan +6º !

I morgon startar influensavaccineringen här i Klintehamn och mellan klockan 13 och 15 kan man få årets spruta och jag ska nog göra ett försök och gå dit. Det är ju lika bra att få det gjort, så har man gjort det man kan för att slippa influensan i alla fall. Efter att ha gjort det vartenda år sedan i slutet av 90-talet vågar jag inte avstå. Enda gången jag inte tog sprutan var när det var hot om svininfluensan. Hanteringen av den kampanjen var så hysterisk så jag sparkade bakut!

Ha en trevlig fortsättning på söndagen!

10 reaktioner till “Det var tur…

  1. Usch, vilken stor spruta de har hos dig. Undrar inte på att killen springer.Jag har tagit en och det hoppas jag gör att jag slipper influensan.Så mycket gott det var på dom faten.Trevlig söndagskväll.Kram!

  2. Jag avstod också svininfluensan för det var snudd må masshysteri den gången och vaccinet togs fram alldeles för snabbt. Jag avstår i och för sig nu också men det är på grund av andra anledningar. Vilken delikat buffé!Kram

  3. Så gott det ser ut! Jag tog ju sprutan i torsdags, man började lite tidigare här, och det har kliat sen dess (första natten gjorde det rätt ont också), men när någon gav mig rådet att ta på lite kortisonsalva så slutade det iaf att klia.

  4. Även vi ska försöka ta sprutan i morgon. I dag var vi i Levide på marknad och åt gröt och skinksmörgås. Riktigt gott. Tyvärr glömde jag helt bort afternoon teet. Vi var ju hemma så tidigt så det hade vi hunnit. Kram

  5. Oj, oj, oj, så mycket gott det såg ut att vara där! Man hade nog behövt låta bli både frukost och lunch för att orka med allt det där! Snön får gärna vänta lite, tycker jag! Gärna lite vitt kring jul, men annars är jag nöjd med barmark!Vi ska också gå och vaccinera oss, men jag har några läkarbesök att klara av först, känns det som…Ha en fin ny vecka, kram, Monica

  6. Inget dåligt afternoon the. Där hade jag gärna varit med och frossat.Vaccineringsveckan är över här. Lite tidigare än hos dig tydligen.Kram/ Kicki

Kommentarer är stängda.