Slapp lördag

Jag trodde att jag skulle göra så mycket nytta i dag, men så blev det inte. Det har varit mörkt och trist och mitt på förmiddagen var jag tvungen att tända lampan för att kunna se när jag skulle lösa korsord.

Jag har suttit inne och tryckt, så för att få några foton till det här inlägget fick jag leta i arkivet.  Här kommer det tre bilder från november 2008:

22 november och riktigt busväder

Inne ligger gossarna och värmer sig

Årets julbord är bokat. Det ska bli spännande, för vi kommer givetvis att sitta och jämföra med Marie´s julbord.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig och se avsnitt nr 5 av Krigare.  En Netflixserie, som handlar om en krigsveteran, som plågas av minnen från sitt sista uppdrag. Han slår sig samman med bästa vännens änka för att infiltrera ett farligt motorcykelgäng i Köpenhamn.

Medverkande är bland andra Dar Salim, en dansk skådespelare som jag förut sett i bland annat Dicte.

Trevlig lördagskväll!

14 reaktioner till “Slapp lördag

  1. Här har vi haft en osannolikt vacker och solig lördag och med en promenix på en halvmil så tror jag att man kan kalla vår lördag för aktiv! Så olika det kan vara. Och så mysiga foton precis som vanligt! Klem och trevlig helg !

  2. Hoppas verkligen att det blir en mild vinter i år men helt lär vi inte slippa snön. Min pappa dog den 23/11 och det året var det snökaos just den dagen så november kan bjuda på vinter.Kram och god kväll!

  3. Här har det också varit ganska gråtrist väder, men en kort promenad blev det i alla fall. Så vacker Stenstugu är, för jag antar att det är det på första bilden?Ja, jag är glad så länge det inte fryser när man ska ut och köra på vägarna!Ha en fin kväll, kram, Monica

  4. Ja, det är Stenstugu, Åkes föräldrahem.Jag är också glad så länge det inte är halt, så att man kan gå och köra bil utan att vara rädd för halkan.Kram

  5. Jag läste i tidningen i morse att nu skulle nog vintern komma till Skåne. Inte med snö, tack och lov, men med lite kyla. Det konstiga är att min son i Dallas har redan minusgrader, men vi håller oss en bra bit ovanför nollan. Vanligtvis har de betydligt varmare än vi, men världen är upp och ner. Kram

  6. Du är nog inte ensam om att tro att man ska få mycket gjort och sedan blir det inte så mycket av det. Det är detta som förmånen med pensionärslivet, inte alltför många måsten, har man haft tillräckligt av tidigare i livet. Gör inte det idag, som du kan göra imorron!Ha en trevlig söndag!

  7. Det är en stor förmån att få ta det med ro och få göra saker och ting när man får inspiration och inte för att man måste.Kram

Kommentarer är stängda.