Afternoon tea

Novembervädret fortsätter i samma stil som det varit den senaste tiden. Jag har varit ute en vända med bilen på förmiddagen och fick användning för vindrutetorkarna. Dels behövde jag handla lite till morgondagen och så var jag på gravarna. Det är ju Fars dag i morgon.

Nu är det dags för Röda Korset i Klinte att ordna Afteroon tea igen. Förra året var det på Rondo, men i år blir det på Kupan, eller Träffpunkt Klinte som det också heter.

Jag är inte så engagerad i just det här evenmanget. Det finns många andra som är duktigare än jag på att baka, men givetvis kommer jag att hjälpa till om det behövs.

När jag fick se den här annonsen på Klintehamns Anslagstavla på Facebook, kom jag osökt att tänka på förra året när jag fyllde år. Då var jag i Stockholm och Kerstin o Hassine bjöd mig på afternoon tea på  Grands Cadierbar. Där hade jag aldrig varit förut och så mycket gott vi fick att äta! Det var helt fantastiskt och miljön ska vi inte tala om.

Det går nog inte att begära att Kupan ska kunna tävla med Grand, men det blir säkert mycket gott där också.

Om ett par timmar ska jag ut och fara igen, för i dag ska vi SPF:are i Klintorten som anmält sig åka till Suderbys och äta tillsammans. Underhållning blir det också och lotterier och ett glas bubbel skulle vi få som välkomstdrink (alkoholfri är det väl bäst att tillägga). Tre andra källingar ska jag ha med mig, så bilen blir full. Vi som har bil turas om att köra, så att även de billösa kan få komma med på våra möten.

Trevlig lördag!

13 reaktioner till “Afternoon tea

  1. Afternoon tea har jag aldrig varit på, men oj, så lockande det verkar!Och så ska du köra igen och ta med andra – vad var det jag sa??? 😁Ha en riktigt trevlig eftermiddag!Kram, Monica

  2. Minns när vi drack afternoon tea i Dubai på Burj al Arab. Vilken lyx och så gott men det kostade på tok för mycket. Once in a lifetime liksom! Önskar dig en trevlig middag!Kram

  3. Det skulle jag velat testa nån gång. Så snällt av er att turas om så alla får en chans att vara med på mötena. Kram.

  4. Det blir säkert ett bra afternoon tea. Senast jag var på ett sånt, så hade man satsat på enormt söta tilltugg, det kan bli lite för mycket av det goda då.

  5. Jag har ju ett barnbarn i Skottland så det är nog mycket afternoon tea där!Skönt att någon, dvs. du, kan köra bil så alla kan vara med på tillställningarna. Kör försiktigt i den dåliga sikten!Ha en skön söndag! Jag hissar flaggan.Kram Inger

Kommentarer är stängda.